En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Aksi takdirde kârlevini alegori getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Peki yangın kapısı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

Dürüst yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye müspet raporunun alınması muhtevain en önemli adımdır.

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve konulevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hâl yangın merdiveni imalatı için gereken özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Yapılır? Her binanın ehil olduğu yer ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Yangın Bapsı İşaretlemeleri: Yangın kapıları umumiyetle üzerlerinde yangınla müntesip bilgilerin bulunmuş olduğu kâraretlemelere sahiptir. Bu kâraretlemeler, bapnın yangın derslikını, metanet süresini ve öbür önemli bilgileri belirtir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte tek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Ayrıca yangın bapları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da kızdırmalerle yangın kapısı ortaya çıkan zehirleme özelliği kâin gazların ve yamanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son denli birinci sınıf olmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir strüktürsı vardır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page